Repro

Digitalisering av negativer

Negativfilm finnes både som fargefilm og sort/hvitt i forskjellige filmstørrelser. Den mest vanlige typen er det som kalles 35 mm.


Andre filmstørelser kan feks være 120mm (mellomformat), storfamat eller glassplater. Ønsker du å få negativene dine digitalisert, hjelper jeg deg gjerne med det. Negativene blir avfotografert med fullformatkamera og levert som høyoppløselig fil som er rettvendt og grovkorrigert. De ferdige bildene blir levert i den universelle filtypen jpg - alternativt TIFF eller andre format.Digitalisering av fysiske bilder og dokumenter

Har du gamle familiebilder eller annet fotohistorisk materiale og ønsker å få det digitalisert? Jeg avfotografer med fullformatkamera og leverer en høyoppløselig digital fil. De ferdige bildene blir levert i den universelle filtypen jpg - alternativt TIFF eller andre format.


Enkel manuell justering av farger/toner er inkludert. Mer omfattende justeringer blir fakturert ut i fra tidsforbuk.RetusjeringÅ retusjere et bilde er tidkrevende avhengig av hvor mye du ønsker retusjert og avhengig av skadeomfanget ved feks riper, flekker og andre skader. Pris er avhengig av arbeidets omfang.